середа, 24 квітня 2013 р.

Міністерство освіти КПЛ

Міністр освіти Гриневич Оксана.


Формування ініціативної, здатної приймати свідомі рішення особистості неможливе без широкого залучення учнів до управління ліцейними справами через участь в органах учнівського самоврядування.
Учнівське самоврядування забезпечує комплексний виховний вплив на учнів шляхом їх залучення до усвідомленої й систематичної участі у вирішенні важливих питань життя групи та ліцею.

Робота, яку проводить навчальний центр, є одним з найважливіших напрямків роботи, тому в цьому центрі працюють найбільш авторитетні і відповідальні учні ліцею. Це Гриневич Оксана (24 гр.), Євтушик Наталія (24 гр.), Стан Анастасія (24 гр.), Ткачук Ольга (25 гр.), Вересоцька Ірина (11 гр.), Нагалюк Лілія (11 гр.), Щьоткіна Анна (11 гр.), Лугвіщик Марія (35 гр.) та інші.
Впродовж навчального року на чолі з Міністром освіти Гриневич Оксаною члени навчального центру організовували допомогу учням, які мають незадовільні оцінки з окремих предметів під час самопідготовки учнів у гуртожитку, систематично здійснювали перевірку явки учнів на заняття.
На початку навчального року члени навчального центру провели бесіди в групах щодо важливості здобуття якісної середньої освіти, як невід'ємної частини успішної професійної підготовки майбутніх робітників та формування професійних компетенцій. Були також проведені бесіди про режим дня, виконання домашніх завдань, користь читання; проведена робота по залученню учнів в гуртки та клуби за інтересами.
Гриневич О. здійснювала допомогу в організації проведення ліцейних олімпіад, конкурсу з української мови та літератури, створенні стінгазет, інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». Разом з членами навчального центру Оксана проводила анкетування учнів на такі теми: «Що мені заважає у навчанні», «Про обсяг та зміст домашніх завдань».
Найближчим часом члени навчального центру планують організувати і провести математичний КВН, літературний вечір присвячений письменникам рідного краю, «Зоряний час» на природничу тематику.

Немає коментарів:

Дописати коментар