вівторок, 9 квітня 2013 р.

Цікава зустріч

08 квітня в гуртожитку ліцею відбулася цікава зустріч з Майданським О.І.


Олександр Іванович народився 1942 року в с. Майдан Ковельського району. У віці 70 років щасливо живе зі своєю дружиною Наталією. Має двох дітей: сина Івана, і дочку Ірину, які вже мають свої сім’ї.
Також він з дружиною із задоволенням виховують внуків, Назара, Олександру, Олю, Арсенія, Андрія. В шкільні роки Олександр Іванович почав займатися спортом. У 1959 році грав у футбол у збірній Ковеля, де команда посіла почесне друге місце, у ХІІІ спартакіаді школярів з футболу. Згодом юнака нагородили почесною грамотою за зайняте перше місце у змаганнях з легкої атлетики.

Спорт – не єдине захоплення Олександра Майданського. Він учасник художньої самодіяльності, тривалий час входив до складу Любитівської хорової народної капели. Працював на заводі «Ковельсільмаш».

У 1989 році закінчив курси післядипломної освіти при Київському Інституті іноземних мов. До 1984 року перебував в Анголі по обміну досвідом. Після повернення на Україну працював у Ковельському машинобудівному технікумі. Пішовши на заслужений відпочинок, продовжує активний спосіб життя. Передає свій досвід молодому поколінню. Девізом свого життя обирає слова, що «Роки – то мудрість, а рух – то здоровя»

Немає коментарів:

Дописати коментар