середа, 24 квітня 2013 р.

Міністерство дисципліни і правопорядку КПЛ


Міністр дисципліни і правопорядку  Шевчик Анна. 

Міністерство дисципліни і правопорядку  організовує і координує роботу з профілактики правопорушень у навчальному закладі.

Так, за активної участі учнівського самоврядування кожної третьої середи проводяться дні профілактики, організовуються зустрічі з працівниками правоохоронних органів, проводяться рейди по квартирах учнів, схильних до правопорушень.
За участі волонтерів центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді в усіх навчальних групах проводять тренінги на різну тематику.

Пасевич Ірина та Пісоцька Олена за направленням «Червоного хреста» пройшли навчання  в м.Луцьку і самі стали волонтерами.

Відповідальні за дану ділянку роботу в групах активно допомагають майстрам та класним керівникам у сприянні покращення дисципліни на уроках, боротьбі  з пропусками занять правовому всеобучу одногрупників.

Особливо потрібно  відзначити  в цьому плані таких учнів: Іванова Анна група 11, Васютич Вероніка група 12, Бортнічук Артем група 15, Липовський Олександр група 14, Шевчик Юрій група 22.

Як альтернатива шкідливим звичкам в ліцеї широко пропагується здоровий спосіб життя, зокрема щороку проводиться День здоров’я, цього року він, по суті, перетворився в тиждень. А розпочався 7 квітня в парку ім..Т.Шевченка з пробігу, потім окремі сміливці прийняли водне хрещення, скупалися в холодних водах р.Турії. В наступні дні відбулися зустрічі  з відомим пропагандистом Олександром Майданським, розповіді про Порфирія Іванова, виховні години, спортивні змагання.

Немає коментарів:

Дописати коментар