неділя, 1 вересня 2013 р.

Урочиста лінійка, присвячена Дню знань



1 вересня в Ковельському професійному ліцеї, як і в інших навчальних закладах України, розпочалося зі святкової лінійки, присвяченої Дню знань.
Учнів та педагогів ліцею з початком навчального року привітали директор Антонюк С.М., заступник директора з НВР Сєрков Ю.О., класний керівник Демчук Н.В., директор центру соціальних служб для молоді  Медведєва Т.Ю., голова батьківського комітету Литовська І.М, заступник директора «Волинькальвіс» Архипчик Р.М., випускник ліцею Бортнічук Дмитро, учні Ковальчук Юля та Воробей Інна.
Під час заходу лунали гарні поздоровлення та побажання для усіх присутніх, а у виконанні учасників художньої самодіяльності прозвучали пісні.
Благословив на успішне навчання і окропив свяченою водою присутніх отець Андрій.
На лінійці були вручені нагороди за підсумками минулого навчального року. Почесною грамотою за перше місце в конкурсі груп нагороджено колектив гр. 12 (майстер в/н Павляшик Л.І.), за друге місце – гр. 22 (класний керівник Фугіль Ю.Є., майстер в/н Павляшик М.І.), за третє – гр. 14 (класний керівник Антонюк Н.П., майстер в/н Мацук А.П.).
Більше 50-ти учнів отримали подяки директора за здобутки в навчанні та активну участь в художній самодіяльності та спортивному житті.
Святковості додавали мелодії духового оркестру.
Після лінійки в усіх групах було проведено перший урок на тему: "Державний прапор України – святиня нашого народу" та організаційна виховна година.

Немає коментарів:

Дописати коментар