четвер, 16 травня 2013 р.

Фестиваль „Вивчаємо Європу: туристичними стежками"

Відповідно до плану роботи навчального закладу, з метою отримання учнями знань про культуру, історію, ознайомлення з памятками архітектури та визначними місцями країн Європи, керуючись наказом № 234 від 20.10.2012 р. учнями навчальних груп проводилась робота по вивченню Європейських держав.



Кожна навчальна група обрала собі державу, в яку здіснювала заочну подорож.

Зібрані матеріали учні демонстрували на фінальній конференції. Конференція «Столиця Європи» відбулася в грудні 2012 р.. роботи переможців груп № 12, 14 були направлені для участі в обласному конкура.

16 травня, напередодні Дня Європи відбулася конференція другого туру конкурсу «Туристичними стежками Європи».

Свої напрацювання демонстрували учні груп №11, 12, 13, 14, 15, 22.

Усі групи, які взяли участь у фіналі, представили досить змістовні і цікаві матеріали і численні глядачі ніби мандрували туристичними стежками

Європейських країн: Італії, Франції, Греції, Монако, Швеції, Фінляндії. Екскурсоводами були учні, які готували матеріали.

Найбільш повною була презентація гр..14. В їх роботі Швеція була не тільки представлена в усій красі, а глядачі: побачили визначні місця очима представників різних видів туризму: пішохідного, велосипедного, водного, кінного.

Презентація Франції у виконанні гр..12 розпочалася з всесвітньовідомої «Марсельєзи» і показала глядачам найрізноманітніші куточки цієї привабливої для туристів країни.

Оригінальною була програма гр..22, яка розпочала мандрівку до Англії з Ковельського залізничного вокзалу.

Не менш цікавими були презентації інших учасників фіналу.

І все ж, журі вирішило направити для участі в обласному конкурсі роботи груп № 12, 14, матеріали по першому турі яких вже беруть участь в конкурсі, та гр.22, як найбільш оригінальну.

Активні учасники конкурсу: Вічкановська Люба – гр. 11, Васютич Вероніка, Свиридюк Неля – гр.. 12, Дубина Григорій, Веремчук Максим – гр.. 13, Липовський Олександр, Гордіюк Олександр – гр.. 14, Чалайдюк Богдан, Бенесько Володимир – гр.. 15, Федорук Дмитро, Причепа Ігор, Лошику Анатолій - гр.. 22.

Немає коментарів:

Дописати коментар